با Moonraker آشنا شوید: ساعت هوشمند نوکیا که تولیدش پیش از عرضه متوقف شد
نوشته شده توسط : محمود مختاری

اپل یکی از بزرگ ترین نام هایی است که اخیرا با ساعت هوشمند اپل واچ وارد بازار رقابتی گجت های پوشیدنی شده است. پیش از این نام های بزرگی نظیر سامسونگ و موتورولا، با محصولاتی نظیر ساعت هوشمند و هدست واقعیت مجازی، آتش رقابت را برافروخته بودند. اما برای طرفداران مایکروسافت باعث ناامیدی است که نام این شرکت بزرگ بین شرکت های مطرح فعال در این رده به چشم نمی خورد.

این شرکت تا امروز عملا برای ورود به رده گجت های پوشیدنی تمایلی از خود نشان نداده و ترجیح داده است به تماشای پیشتازی رقبا در این عرصه بنشیند. کمتر کسی است که پیگیر اخبار فناوری باشد و از خریده شدن نوکیا توسط مایکروسافت باخبر نباشد. به تازگی اطلاعات جالبی در خصوص فعالیت های این شرکت برای ورود به رده گجت های پوشیدنی منتشر شده است. ظاهرا نوکیا مشغول کار روی ساعت هوشمندی با نام Moonraker بود، اما مایکروسافت روی خوشی به آن نشان نداده و پروژه را متوقف کرده است.

 

 

همان طور که از تصاویر منتشرشده و منتسب به این گجت برمی آید، Moonraker شباهت بسیاری به وسیله ای داشته که امروزه آن را به نام اپل واچ می شناسیم. مهم ترین نقطه اشتراک این دو گجت در صفحه نمایش مربعی با گوشه های گرد آنهاست. رنگ بندی این ساعت نیز بسیار نزدیک به رنگ بندی ای است که تا امروز در گوشی های سری لومیای مایکروسافت دیده ایم. سرویس The Verge در توضیح این دستگاه گفته تصاویر منتشرشده از آن برای بازاریابی آماده شده بودند، نه این که صرفا با طرحی مفهومی روی کاغذ طرف باشیم. این بدان معناست که Moonraker فاصله چندانی تا عرضه عمومی نداشته و فقط تصمیم مایکروسافت بوده که مانعش شده است. عرضه این گجت به قدری جدی بود که در کنفرانس جهانی موبایل سال ۲۰۱۴ نمونه هایی از آن پشت درهای بسته به نمایش درآمده بود، اما با وجود تمام این تفاسیر این وسیله را در بازار نمی بینیم.

 

 

با نگاهی به طراحی این محصول و رابط کاربری آن، که شبیه ویندوزفون است، این سوال در ذهن شکل می گیرد که مایکروسافت چه دلیل موجهی برای ممانعت از عرضه آن ممکن است داشته باشد. در توضیحات فنی این وسیله آمده که Moonraker با سرویس های فیسبوک و میکس رادیو ادغام شده بود و سنسورهایی داشت که بالا آمدن مچ دست برای استفاده از ساعت هوشمند را تشخیص می داد. بر اساس این تشخیص، صفحه نمایش به طور خودکار روشن یا خاموش می شد.

 

منبع: جی اس ام





:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 2 مهر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: